Stavajte rýchlo a ekologicky. Toto je 10+ TOP výhod stavieb z tenkostennej ocele

#1 Rýchla výstavba

Keď sa hovorí o montovaných domoch, väčšina ľudí si automaticky predstaví drevodom. Počuli ste už ale o stavbách z tenkostennej oceľovej konštrukcie? My sa ich výstavbe venujeme už takmer 10 rokov a v tomto článku by sme vám radi priblížili ich najväčšie výhody.

Prečo by ste teda mali zvážiť výstavbu vášho domu, priemyselnej budovy či akéhokoľvek iného objektu práve z konštrukcie Lightsteelbuild vyrobenej z tenkostennej ocele? Dôvodov je hneď viac. 

Vďaka moderným technologickým riešeniam je možné v krátkom čase realizovať komplexnú stavbu. Vďaka nášmu prepracovanému systému tak môžete stavbu využívať veľmi rýchlo po začatí skladania konštrukcie z tenkostennej ocele.

#2 Variabilita systému

Oceľová tenkostenná konštrukcia Lightsteelbuild umožňuje výstavbu až do štvrtého nadzemného podlažia. Systém je natoľko variabilný, že vás neobmedzuje a sme z neho schopní postaviť rodinné domy, priemyselné haly, kancelárske budovy, nadstavby, prístrešky, tiny houses, hausboty, a mnoho iného.

#3 Pevnosť a životnosť

Oceľ sa nekrúti, nevysychá a zároveň je pre zdravie človeka neškodná. Aj preto sú stavby z tenkostennej oceľovej konštrukcie čoraz populárnejšie a vyhľadávanejšie.

#4 Žiadne navlhnutie

Pracujeme so suchými materiálmi, čím odpadá mokrý proces a nebezpečenstvo zadržania vody. Proces výstavby je tak rýchlejší i efektívnejší. 

#5 Požiaruvzdornosť

Využívame moderné nehorľavé materiály, a to na všetky vrstvy konštrukcie. Naše stavby vyhovujú najprísnejším protipožiarnym predpisom.

#6 Žiadni škodcovia

Oceľ nie je potravou pre škodcov, ich výskyt je preto vylúčený. Nemusíte sa preto obávať škodcov, ktorých výskyt je pri drevodomoch bežný.

#7 Žiadne plesne

Naša pozinkovaná oceľ, minerálna vlna a sadrovláknité dosky umožňujú celej konštrukcii dýchať a zamedzujú tak vzniku plesní.

#8 Bez tepelných únikov

Tvrdená izolácia, ktorú v Lightsteelbuild používame, sa zo striech nezosúva ako klasická vata v rolkách. Minimalizujeme tak výskyt tepelných mostov.

#9 Potrebná dokumentácia

Ku každej konštrukcii dodáme statiku, podrobné montážne výkresy a ďalšie. Budeme vaším partnerom od začiatku projektovania výstavby až po jej úplne dokončenie.

#10 Ekologický materiál

Oceľ je nielen ekonomicky, ale aj ekologicky výhodným rozhodnutím. Jej chemické a fyzikálne vlastnosti sa v priebehu recyklácie nemenia, čo umožňuje neustále vyrábať novú oceľ zo starej.

Montovaný dom z tenkostennej ocele , dokončený do omietky

#11 Šetrná výroba

Aj samotná výroba ocele je energeticky menej náročná, hlavne v porovnaní s inými materiálmi. Recyklovanie starej ocele spotrebuje len približne tretinu energie, ktorá je potrebná na výrobu novej ocele.

#12 Minimálny odpad

Každý komponent je vyrábaný presne na mieru, takže produkcia odpadového materiálu je minimálna.

#13 Minimálna uhlíková stopa

Množstvo potrebného materiálu je menšie, tým pádom klesá aj množstvo emisií pri preprave. Vzniknutá uhlíková stopa je tak obmedzená na minimum.

Pridaj komentár